ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με αντικαταβολή
Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται τοις μετρητοίς με την παράδοση του προιόντος απο την συνεργαζόμενη με την εταιρεία μας κούριερ. 

Με τραπεζική κατάθεση

Αριθμός λογαριασμού τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ           GR14 0171 2450 0062 4516 5775 842

Αριθμός λογαριασμού τράπεζας  ALPHA BANK    GR21 0140 3200 3200 0200 2028 446

Αριθμός λογαριασμού τράπεζας EUROBANK        GR24 0260 2260 0006 9020 1908 808

Αριθμός λογαριασμού τράπεζας  ΕΘΝΙΚΗΣ           GR37 0110 3680 0000 3680 1394 838

Δικαιούχος λογαριασμού  Γιαννακός Γεώργιος Κωνσταντίνου

Με paypal

Το paypal αποτελεί τον πιο διαδεδομένο και ασφαλή τρόπο πληρωμής και μεταφοράς χρημάτων στο internet.Mπορείτε εύκολα και απλά να δημιουργήσετε λογαριασμό στο paypal συνδέοντας τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα και να αρχίσετε να κάνετε τις αγορές σας απο το internet με ταχύτητα και ασφάλεια www.paypal.com .

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

Με κάρτα

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με τη χρήση κάρτας Visa ή Mastercard πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Courier: Όλες οι παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους  αποστέλλονται με courier και τα έξοδα αποστολής   επιβαρύνουν τον πελάτη. 
  • Μεταφορική εταιρεία: Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην επιλογή αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Ωστόσο, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την εταιρεία αποστολής κατά την διαδικασία της παραγγελίας
  • Παραλαβή από την εταιρεία: Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία κατά τις ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή  8:00-16:00.(Η παραλαβή απο το κατάστημα επιβαρύνεται με επιπλέον εξοδα 4 ευρώ)

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη αποδεικτικό παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό παραγγελίας, προϊόντα, τεμάχια, συνολική τιμή, τρόπος πληρωμής και στοιχεία χρέωσης. Για ελλιπής πληροφορίες και διευκρινήσεις θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την περιοχή αποστολής.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας και της επιστροφής των προϊόντων.Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  •     Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 210 300 3590
  •     Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
  •     Εάν το προϊόν συνοδεύται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
  •     Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής:  Speedex ή Γενική Ταχυδρμική ή ACS .Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.

Σας ενημερώνουμε ότι η www.accessoriesclub.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Σας ενημερώνουμε ότι ηwww.accessoriesclub.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.