Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύηση του κατασκευαστή ή της αντιπροσωπείας και παραδίδονται στις γνήσιες συσκευασίες με όλα τα πιστοποιητικά τους. Η εταιρεία μας προμηθεύεται προϊόντα από Ελληνικές εταιρείες και δεν προβαίνει σε παραεισαγωγές που δεν εξασφαλίζουν πλήρη εγγύηση των προϊόντων για την Ελλάδα.

 • Η εγγύηση σε όλα τα ρολόγια καλύπτει μόνο την μηχανή
 • Τυχόν φθορές σε τζαμάκια,μπρασελέ,κορώνες,κουμπώματα,λουράκια δεν καλύπτονται από την εγγύηση
 • Η μπαταρία δεν καλύπτεται από εγγύηση
 • Μετά την αγορά σας από το κατάστημά μας υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος οι οποίες και καλύπτουν με εγγύηση το ρολόι σας σε οπoιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
 • Το κατάστημά μας δεν υποχρεούται στη μεσολάβηση του service του ρολογιού σας, το αναλαμβάνει όμως προς εξυπηρέτησή σας και δεν δύναται να γνωρίζει από πριν την χρέωσή του καθώς και τον χρόνο παράδοσής του.
 • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

  Δημιουργείται, συνήθως, σύγχυση σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει ανθεκτικότητα στο νερό (ή αδιάβροχα ρολόγια). Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι, εκτός και αν αναφέρεται βάθος, ανθεκτικότητα στο νερό σημαίνει, μόλις, αντίσταση σε πιτσιλιές νερού.

  Ρολόγια τα οποία έχουν σημανθεί ως ανθεκτικά στο νερό τα οποία όμως δεν διαθέτουν ένδειξη βάθους είναι ικανά να υποστούν ελαφρές πιτσιλιές νερού ή βροχή αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να τοποθετηθούν μέσα σε νερό. Για τα ρολόγια που διαθέτουν ενδείξεις, υψηλότερες τιμές αντιπροσωπεύουν περισσότερη ανθεκτικότητα στο νερό. Ωστόσο, ρολόγια με ένδειξη ανθεκτικότητας στα 30 μέτρα δεν συνεπάγεται ότι μπορούν να βυθιστούν σε τέτοιο βάθος, καθώς οι ενδείξεις αυτές είναι θεωρητικές και έχουν προσεγγιστεί σε ελεγχόμενο εργαστηριακό περιβάλλον από τον κατασκευαστή και, ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατό να αναπαραχθούν σε πραγματικές συνθήκες.

  Έχετε κατά νου ότι διακυμάνσεις θερμοκρασίας και εξωτερικές επιρροές όπως καλλυντικά, σκόνη ή κραδασμοί από χτυπήματα της κορώνας που μπορούν να βλάψουν τα εσωτερικά τμήματα χωρίς να αφήσουν εξωτερικά ίχνη, ενδέχεται να επηρεάσουν την ανθεκτικότητα στο νερό. Κατάλληλη φροντίδα του ρολογιού σας ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή εγγυώνται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

  Όταν αλλάζετε την μπαταρία του ρολογιού σας, είναι σημαντικό ο κοσμηματοπώλης να βεβαιωθεί ότι το ρολόι έχει σφραγιστεί σωστά και με την κατάλληλη πίεση ώστε να παραμένει ανθεκτικό στο νερό σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες για επιλογή του κατάλληλου ρολογιού ανά περίπτωση.

  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

  3 BAR (30m - 3 ATM): Βροχή, υγρασία, ιδρώτας
  5 BAR (50m - 5 ATM): Χλιαρό ντους, κολύμπι (όχι καταδύσεις)
  10 BAR (100m - 10 ATM): Κατάλληλο για κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσια σπορ. Ακατάλληλο για κατάδυση.
  20 BAR (200m - 20 ATM): Κατάλληλο για επαγγελματικές θαλάσσιες δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ επιφάνειας. Κατάλληλο για κατάδυση.
   
  ΠΡΟΣΟΧΗ:
      Τα ρολόγια άσχετα με το βαθμό αδιαβροχοποίησης που έχουν, δεν θα πρέπει ποτέ να βρέχονται με ζεστό νερό.
      Τα ρυθμιστικά και διακοσμητικά κουμπάκια των ρολογιών δεν θα πρέπει να πιέζονται κάτω από το νερό.