• Επαγγελματικός τροχός νυχιών ZS-711- Nail drill set pro 65W

Επαγγελματικός τροχός νυχιών ZS-711- Nail drill set pro 65W

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
200525
Κατασκευαστής:
OEM
120,00 59,90

Κερδίζετε 60,10€


Περιγραφή

Ο Επαγγελματικός τροχός νυχιών ZS-711- Nail drill set pro 65W για μανικιούρ και πεντικιούρ, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή ισχύ και ευρύ φάσμα εφαρμογών. Χρησιμοποιείται για να διορθώσει το σχήμα και να αλλάξει το μήκος, το gel και τα φυσικά νύχια.

Έχει υψηλή ισχύ 65 watt, και ταχύτητα μέχρι 35 χιλιάδες στροφές ανά λεπτό που εμφανίζεται σε μια βολική οθόνη. Η συσκευή είναι άνετη και εύκολη στη χρήση.

Η λαβή του διαθέτει ανθεκτικό μεταλλικό και πλαστικό περίβλημα. Αθόρυβη λειτουργία, με ελάχιστους κραδασμούς. Άνετο στο χέρι, χωρίς να κουράζει.

Η μονάδα της συσκευής ZS-711 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό, διαθέτει συναρμολόγηση υψηλής ποιότητας και μοντέρνο σχεδιασμό που είναι ευχάριστο στο μάτι. Υπάρχει ένα στήριγμα στυλό στην κορυφή. Τα κύρια χειριστήρια και η οθόνη βρίσκονται σε βολική θέση στον μπροστινό πίνακα, ο οποίος παρέχει γρήγορο έλεγχο. Τα κουμπιά διαθέτουν ενδεικτικές λυχνίες LED που επισημαίνουν την επιλεγμένη λειτουργία.

Σύντομα χαρακτηριστικά του φρεζαρίσματος ZS-711 :

Ισχυρό 65 watt.
Έως και 35.000 στροφές.
Δεξιόστροφη και αριστερόστροφη λειτουργία.
Αθόρυβη λειτουργία, ελάχιστη δόνηση.
Προστασία υπερφόρτωσης.

Πακέτο Περιλαμβάνει:

  • Κύρια μονάδα ελέγχου.
  • Στυλό
  • Βάση χειρολαβής.
  • Πεντάλ ποδιών.
  • Σετ φρεζάκια 6 τεμαχίων.Η εταιρεία  μας σας δίνει το προιόν σε τιμή απολύτου προσφοράς (τιμή υπερχονδρικής), εγγυάται για  την καλή λειτουργία του αλλά ΔΕΝ παρέχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια για την εγκατάστασή του
Share @ Friends